YOU NEVER KNOW WHAT PEOPLE HIDE

Vet du egentlig hvordan venninna eller kompisen din har det? Vet du hva de tenker, føler og mener?
Bryr du deg om naboen du ikke så ofte ser, men som likevel alltid er der? Vet du hva som blir sagt bak en lukket dør? Og hva som skjer bak den. Den som smiler mest, er ofte den folk ser opp til og beundrer for ens gode humør og positivitet! En som smiler til sole og er hyggelig, men har du egentlig blitt kjent med personen? Vet du hvordan personen er på innsiden? Bak smilet, der kan det skjule seg masse. Og det vet jeg! Tro meg.
Den som er 'sterkest' kan vise seg og være den med minst selvillit og være redd for hva andre mener om seg.. Såklart ikke alle er sånn, men det er nok noen, eller mange. Uansett så kan skinnet bedra. Ikke nødvendig vis negativt, men noen kan vise seg og være andre personer enn de er i starten og alle har vi en svakhet , men alle er unike på sin måte. Og alle kn ha en periode hvor alt føles umulig og vil bare ligge under dyna hver dag, men virkeligheten er her og vi må alle face den. Noen er jo heldige hele veien og de misunner jeg, men jeg unner alle og ha det bra, uansett. Det er noe folk fortjener og være lykkelige.
I det siste har ikke alt vært helt bra, og skolen er hard og jeg er sliten, men kan ikke gi opp, ikke nå. Er snart ferdig med 10. Klasse og en ny start på vgs er noe jeg ser fram til og gleder meg til! det blir moro med nye ansikter og en litt annen type skoledag enn det jeg har nå.

Bilde kommer.. Litt problemer med opplastinga.

KristineStrandum

Ingen drops

Skriv ett nytt drops

hits