FJORTENDEJUNITOTUSENOGELLEVE, TIRSDAG

Hallo!

I dag hadde jeg egentlig en skikkelig dårlig dag. Våknet og følte meg elendig. Men jeg dro på skolen med mitt litt dårlige humør i håp om at den ble bedre av å være sammen med venner og det eneste 'fornuftige' vi gjorde i dag var å levere bøker. Men det regnet. Da blir håret mitt stygt, sminken forsvinner å jeg får utrolig vondt i hode.
mens jeg da gikk med disse negative tankene, stakk Jenni og jeg til byen, kjøpte pølse og et par boller og litt å drikke, var jeg alt i bedre humør. Så tok vi turen videre til Cubus hvor jeg kjpte meg ny parfyme. Hvor prøveflaska var tre ganger så stor som selve parfymeflasken, men den lukter så godt, at det ikke gjør noe.

 

Etter middag og en bitteliten lur dro jeg med mamma ned på strandtorget hvor det ble litt nytt. Fikk et par joggesko til trening og slikt, og utrolig nok, fant vi et par sko som var litt pene sommersko i 35! LYKKE. En ny bikini, lommebok og Idas dans. 
Jeg møtte også Jenni og Anni, tilfeldig. Så jeg gikk litt sammen med Jenni og titta litt her og der.

 

Gleder meg til å lese den!

Så selv om dagen ikke startet så bra, ble den bedre. Nå spiser jeg en kjeks og skal bare slappe av resten av kvelden sammen med mamma, tv og te. 

.-hvordan har din dag hvert?

KristineStrandum
 
ett drops

marthe

14.06.2011 kl.21:16

min dag har vært top den :)

Skriv ett nytt drops

hits