SNART FERDIG

Hei!

I morgen er siste skoledag. Siste skoledag på Hammartun. Jeg vet ikke om jeg gruer eller gleder meg, fordi det er så mange tanker. Mange av mine beste venner blir jeg nå skilt fra. Heldighvis skal noen bli med meg videre og det er jeg glad for
På de tre årene har det skjedd ganske mye, og forandringene på noen områder er store. Jeg har fått nye venner og funnet ut hva jeg vil bli. 
Jeg gleder meg likevel til å komme vekk fra stedet jeg føler har satt spor. Haha, hørtes igrunn litt dumt ut, men med alt som har skjedd, er det faktisk slik det er. Jeg har kranglet, ledd, grått og hatt det moro med venner.  Jeg gleder meg til å starte på nytt. Forhåpenthlighvis gjøre det litt bedre til høsten nå. Eller holde meg på omtrent det samme karaktermessig. Og til å bli kjent med nye folk.

I morgen er siste skoledagen. På fredag skal jeg ta teoritesten, håper jeg klarer det, for da er det ikke lenge til jeg får scooterlappen, noe som blir utrolig deilig, med tanke på at jeg slipper å mase på mamma og pappa om å kjøre meg hele tiden.

.-hva skal du gå neste år? Hvis du skal begynne på vidergående.

KristineStrandum

ett drops

Synne

15.06.2011 kl.22:26

søte mennesker:D

Skriv ett nytt drops

hits