DEN DAGEN

Alle har sikkert en dårlig dag. Min er i dag. Den har bare blitt verre og verre utover dagen, og ble ikke bedre når jeg så på bilder fra an tid som var så bra, men endte så dårlig, og de samme følelsene kommer opp igjen. 
Det gjør at jeg skulle øsnke jeg hadde en knapp jeg kunne spole tilbake, og få alt til å ende anderledes, gjøre alt andreledes og ta tilbake ord.

Men jeg vet like godt som deg, at det ikke går. Livet er nå og jeg kan ikke spole tilbake, framover eller pause det. Må leve med de feilene jeg har gjort, dumme ting og teite ord, som egentlig betyr så lite, men likevel - så mye.

Jeg vil spole tilbake og gjøre ting på en annen måte. Rekke mer og være mer fornøyd med det lille i hverdagen som betyr noe, en å være likeglad til alt.
Det er mye jeg angrer på - og ikke angrer på. Mye jeg nå ser som er en filleting, men likevel, det betyr så mye.

 I fjor sommer. Var jeg selvsikker, hadde den søteste kjæresten og skal heller ikke klage på selvtilliten på den tiden. Kjæresten og jeg gikk hver vår vei, men likevel den samme. Men nå er vi venner. Da vet dere det. Lol. 

Men hvertfall, jeg savner likevel alt jeg hadde. Og ikke hadde. Jeg forandret meg når skolen begynte, og var ikke meg selv en stund. Så sa folk at jeg forandret meg en gang til. Fordi, jeg ikke visste hvem jeg var,
Reguleringa gjorde noe med meg, ødela liksom selvtilliten en viss grad, og når den kom på, følte ikke jeg meg som meg selv.

 

Dette er nå rundt ett år siden jeg hadde det slik. Jeg har nå sett noen bilder, lest en dagbok hvor alt jeg gjorde - hver - dag stod i den dagboka, og det fikk meg til å innse at jeg savner det helt for jævlig. 

Men jeg stor nok til å se fremover, eller hvertfall prøve, se på sommeren som kommer, og gjøre det til den beste.

.-har du noen dårlige dager?

KristineStrandum

3 drops

cherryblossomm

26.06.2011 kl.23:17

ja, har de innimellom ..

Synne

26.06.2011 kl.23:44

glad i deg<3

Jenni

27.06.2011 kl.10:55

:(

Skriv ett nytt drops

hits