TANKENE

Alt vi hadde var ti dager. Ti dager hvor jeg opplevde og lærte utrolig mye. Det var spennende, lærerikt, trist, rørende, fint, tankevekkende og ikke minst utfordrende.
Vi så mye forferdelig, og var vitne til masse.

Møkkete barn med fillete klær og et bustet hår, er ikke så veldig koselig. Og spesielt ikke kårene de lever i, mange av dem. Nå snakker jeg om den ene landsbyen jeg besøkte.  

Det vakreste jeg så var naturen de forskjellig stedene vi var. Men også gamlehjemmet vi var på. Måten de eldre tok vare på hverandre, de var så forsiktige med hverandre. 
Når vi sang for dem, var det et par stykker som fikk tårer i øynene sine, noe som rørte meg! Og sikkert flere og. De ble også utrolig glade for biblene de fikk av oss, med stor skrift slik at om de har dårlig syn, ser de bedre.  Jeg har så lyst å fortelle alt sammen, men føler ikke jeg får gjort det på en sånn måte at det blir bra. Jeg synes at for å skjønne de følelsene jeg føler rundt dette, burde oppleves, ikke leses om. Men har du opplevd det eller noe lignende skjønner du det nok. 

På denne turen vokste jeg. Psykisk. Jeg tenker på visse ting helt anderledes og møtte mange herlige personer, som har vist at med bare små ting, kan livet være perfekt. 
Vi i Norge er veldig heldige. Vi har mat, klær og tak over hode. Mange der hvor jeg var, har ikke en eneste ting som er deres. De er 11 stykker på et rom, alt de har er senger. Det var ingen skuffer eller skap der, kun de elleve sengene.  

//bildene er private og uredigerte

(kommer nok en Ukraina del 2 kommer i løpet av uken)

.-hva synes du? Opplevd noe lignende?

KristineStrandum

4 drops

Malin H

11.10.2011 kl.17:55

Fine bilder og fint skrevet!

Vi var på klassetur i Polen i fjor og besøkte noen konsentrasjonsleirer, som var veldig sterkt..

Danian. Gutteblogger

11.10.2011 kl.17:58

Oii trist med barna

Men så utrolig bra du skriver

marthe

11.10.2011 kl.20:57

bra skrevet, og fine biler! :*

Sigrid

16.10.2011 kl.11:51

Sykt fint skrevet :)

Dro du sammen med klassa de, eller noen organisasjon? Kostet det mye å få være med?

Skriv ett nytt drops

hits