so scared.

Jeg er så redd for framtiden. Helt ærlig. Jeg gruer meg masse til det jeg ikke vet skal skje. Hater å ikke vite hva jeg skal, haterå forandre planer. Da føler jeg meg utrolig utrygg. Jeg liker og gjøre de samme tingene, som for eksempel i julen. Julepynten må stå der den stod i fjor, det samme med juletreet. Hvis noe blir flytta på, blir jeg stressa og rastløs.

Hvis jeg spiser to knekkebrød elle brødskiver, må jeg ha det samme hver gang, men ikke samme pålegg på begge to. Alltid vært sånn. Sært sikkert, men..
Jeg var redd for å begynne i 8. klasse. Ny skole, nye mennesker og litt lenger skoleveg. 9. og 10. klasse var greit, for da hadde jeg alerede vendt meg til alt det nye. 
Men så var deg vidergående sin tur. Jeg skulle begynne på en annen skole enn min bestevenninne, en god kompis av meg flyttet langt vekk og skolevegen ble enda lengre. Tidligere opp om morgenen, lengre dager og mange flere nye ansikter.

Nå har jeg snart gått der ett halvt år og synes fortsatt det er litt skummelt, men det går bra. Blir nok mindre skummelt etter jul. Håper jeg da. Og jeg er veldig redd for hva som skjer etter vidergående. Tenk om jeg ikke kommer inn på den høyskolen jeg vil inn på.. Men tenker mer på det siden!  
Nå skal jeg ikke tenke lenger enn til juleferien og ta det derfra. Så kanskje jeg slutter å stresse meg selv så fælt.  

 Alt ordner seg nok til slutt.

.-hva er du redd for?

ett drops

marthe

24.11.2011 kl.15:55

jeg helt enig med deg!! utrolig redd for fremtiden jeg å :((

Skriv ett nytt drops

hits