"Ingen vil være normale"

Hei!

Fikk tilbakemelding på engelsk-tentamen i dag og det han sa var: "Du skriver helt vanlig tekst, med de vanlige norske feilene, men ingen vel være normal, derfor får du ikke bedre karakter." Og når jeg da sier: "Jeg kan bedre!" Og svaret jeg får er "Kan du det?" Blir motivasjonen borte for min del. Når en lærer ikke oppmuntrere og viser at han vil du skal klare det, er det liksom ikke mer og gi. 

Tumblr_lz0mmmayxd1qh62xoo1_400_large

På en annen side, er dette en motivasjon som jeg kan bruke til og vise han at han tar feil. At jeg er flinkere og kan bedre, men denne tentamen gikk ikke min vei. Han har jo rett i at jeg ikke vil være normal, jeg vil være flink. Men engelsk skriftlig har aldri vært mitt sterkeste fag heller. Hadde jeg brukt tiden min godt nok, hadde det nok godt bedre på gramatikk-oppgavene, men jeg tror ikke tiden har noe med stilen min. Jeg leste den sikkert to ganger, rettet, tok vekk og la på ting. 

Tumblr_m0sjuzxtfj1qmambpo1_500_large

Jeg skal nok klare det, om jeg ikke rekker det i år, får jeg ta det neste år. For jeg vet jeg kan bedre, hvis jeg gir litt mer. Så skal ikke legge all skyld på læreren her, for jeg vet innsatsen min kunne vært bedre, men med bedre innsats og oppmuntring fra læreren, hadde det nok blitt helt bra!

Tumblr_lvq21oxvnh1qfw5q3o1_500_large

KristineStrandum

Ingen drops

Skriv ett nytt drops

hits