Hektisk

Heihei!

Altfor liten tid til alt jeg skulle gjort. Jeg er kjempetrøtt for jeg sov kjempedårlig i natt. Er delvis min feil, siden jeg flyttet sengen, noe jeg gjør hver vår når jeg ikke lenger bruker ovnen på rommet mitt. Jeg vet ikke hvorfor, men har bare blitt en vane. Og når jeg flytter på sengen blir det uvandt de to-tre første nettene, så da sovner jeg dårlig, men blir det for ille, flytter jeg den bare tilbake. 

Designet mitt er bare rot og jeg er kjempelei, men vil ha ordentlig med tid slik at når jeg lager et nytt, blir det fint! Og jeg lovte ei Melissa og lage header til bloggen hennes og ei i klassen sin, men må nok prioritere skole nå. Har mattetentamen i morgen og en viktig gymprøve på onsdagen, så blir en travel uke dette her! 

Pluss at det er like før skoleslutt og det har ikke helt gått opp for meg før nå, så jeg er en smule redd for karakterene mine, men håper på at jeg bare stresser med det, så går det bedre enn jeg tror!

Og siden skolen bygges om, permiteres vi to uker før (10 dager) så det betyr at alle siste innleveringer, framføringer og pøver er forsøvet, utenom eksamen, så vi må dra opp på skolen den dagen som vi det skal trekkes. 
Håper jeg ikke kommer opp, hvertfall ikke skriftelig fr jeg tror nemlig det er matte. Mens muntlig er greit, tror det er naturfag. Så får bare håpe på det beste!

Oi, langt og surrete innlegg, men resten av kvelden skal jeg bare slappe av og kose meg med te og tv. 


//Fine pusen 

.-Flere som har det travelt på skolen?

KristineStrandum

 

2 drops

Stine og Sine -

07.05.2012 kl.21:12

jaaa :S

meliz

08.05.2012 kl.16:54

slapp av,det går bra. det går bra :)

Skriv ett nytt drops

hits