Confessions

Jeg blir kjempefort glad i folk. Litt skummelt og litt fint. Men finnes alltid noen jeg ikke klarer og like, selv om jeg prøver så går det bare ikke.

Hadde altfor lett med å tilgi. Tilgir ikke så lett lenger, og er noen jeg aldri kan klare og tilgi, uansett. Jeg synes det er en bra ting, at jeg tenker litt mer over hva personen faktisk har gjort, før jeg godtar en unnskyldingen. Og unnskyldingen skal være ekte.

Er utrolig naiv. Vinker lett til folk i biler, hus eller lignende som vinker til meg.  

Har lite selvtillit og er veldig usikker på meg selv. Grunnen til dette er nok en episode som skjedde når jeg gikk i 10. klasse.

Jeg er mye alene. Selv om jeg er en sosial person, sitter jeg ofte på rommet mitt alene for å høre på musikk og se på fine bilder.

Tenker altfor mye. På ting som har skjedd og hva om jeg hadde gjort det og det i stede for det, hvordan hadde ting vært nå?

Jeg er så redd for å bli forlatt. Jeg er livredd for at mamma og pappa ska forlate meg en gang i live. At jeg skuffer dem så mye at de aldri vil ha noe med meg og gjøre igjen.

Jeg vil ikke mislykkes. Jeg har en drøm. En drøm om et yrke som lærer, hus i Ålesund med veranda i andre etasjen. Huset trenger ikke være stort, men passe til meg, mannen min og barna våre og kanskje en liten hund. Hvis jeg mislykkes, vil ikke dette skje og jeg er kjemperedd for å ikke klare utdanningen. Utdanningen er nok det viktigste nå.Media var ikke helt slik jeg trodde.
Mye dødtid og repitisjoner. Surrete lærere og et bråkete klassemiljø. At det er bråkete er nok det verste for jeg elsker mediatimene hvor vi faktisk gjør noe og jeg får det til. Så sannheten er at jeg kun går media for å bli ferdig med vidergående så jeg kan begynne på lærerhøyskolen.

Skulle ønske jeg ble fornøyd med bildene jeg tar. Hadde vært moro å likt bildene jeg tar, se tilbake på dem og tenke: Åh, så fint! Er sjeldent dette skjer, og jeg synes det er trist, for jeg liker så godt å fotografere.

Måtte bare få det ut.

.-Har du noe å tilstå?

KristineStrandum

Ingen drops

Skriv ett nytt drops

hits