SOMMERFERIEN 2012

Heii!

Tenkte jeg skulle legge ut et lite sammendrag fra min sommerferie. Denne sommeren har vært ganske regnfull. Jeg har vært mange nye steder og i til sammen fem land. Sommerferien startet 9. juni i år, fordi skolen skulle bygges om og det var derfor ikke trygt og være der. Var og heldig og ikke komme opp i noen eksamen. Fin start!

Ukraina// Kiev
Jeg begynte med å dra til Ukraina i slutten av juni og var der i ca. ti dager, hvor ei natt ble tilbragt i Polen. Vi var og i Sverige ei lita stund. Det er nok den turen som har satt sterkest spor. 


Flisa//Melissa
Ikke så altfor lenge etter Ukraina tok jeg turen til Flisa for å besøke Melis. Jeg har aldri vært der før, men det var et koselig lite sted. 


Jorekstad//Planleggingshelg


Danmark //Løkken, Jylland og Tyskland
Etter ei fin planleggingshelg var det Danmark som stod på planen. Der var jeg sammen med familien min og vi var i legoland, Tyskland og et annet sommerland. Var en veldig varm og fin tur. 


Trollstigen//Ålesund
Så tok vi en 'snartur' til herlige Ålesund. Vi var der kortere enn planlagt, men da fikk jeg dratt tidligere nedover til Kragerø. Kragerø//Konfirmantleir
I Kragerø hadde jeg ti herlige dager sammen med mange flotte mennesker og mye sol.    

.-Hva har du gjort i sommer?

KristineStrandum

2 drops

Linn - Hund, foto og hverdag

19.08.2012 kl.11:20

Ser ut som du har hatt en fin sommer =)

melis

19.08.2012 kl.11:30

likaaaar <3

Skriv ett nytt drops

hits