å velge

Jeg har nå begynt med det siste halvåret i andre klasse på vgs. Semesteret avsluttes 18. januar hvor jeg vil få utdelt karakterkortet fra første semester. Det er ikke noe jeg ser veldig fram til, men jeg har ikke så mye valg.
Kjenner at det kan bli et tøft andre år med tanke på motivasjon, engasjement og tankegang. Jeg har blitt en del mer negativ enn hva jeg var før, men prøver å komme inn i den gode vanen hvor jeg klarte å snu alt om til noe positivt.
Har alerede begynt med det ved å se fremover. Ser fremover til avtaler, ferier, konserter, reiser og leir.Akkurat nå sliter jeg med hva jeg skal gjøre neste år. Jeg vil ikke gå i Gausdal siste året, men vil likevel fullføre media. Jeg er sliten og blir tappet av krefter på grunn av lange skoledager. Samtidig vil jeg veldig gjerne fullføre media nå som jeg har begynt, men har funnet ut at det ikke var helt slik jeg trodde da jeg startet der. 

Kunne tenke meg og fullføre media et annet sted, men da må jeg flytte på hybel - noe mamma og pappa ikke er noe for. Hvis jeg da flytter er jeg redd for at de ikke vil støtte meg like mye som hvis jeg blir boende hjemme. Selv om jeg fyller 18 år og kan bestemme over meg selv føler jeg at da skuffer jeg dem.

Jeg tenker veldig mye på hva jeg skal og det heller litt mot påbygg for å fullføre studeikompetansen uten og fortsette i Gausdal. Studekompetansen er egentlig det eneste som er viktig akkurat nå fordi  det er det jeg trenger for å komme inn på den høyskolen jeg vil inn på. 
Tiden går og snart er det vel ikke lenge til jeg må ta et valg. Er jeg klar? Hva vil jeg? Skal jeg gjøre det mamma synes er best? Skal jeg velge utifra hva jeg ønsker mest? Egoistisk? Smart? Hva er lurest?
Så mange spørsmål og så mye å tenke på..

 Til slutt har jeg tatt et valg. Et valg som påvirker et helt skoleår. Det er ganske mange dager. Jeg kommer nok til å velge som er best for meg og for at jeg skal få et så bra skoleår som mulig!

.-hva er dine tanker om skolen akkurat nå?

ett drops

melis

08.01.2013 kl.11:08

<3

Skriv ett nytt drops

hits