Kragerø 2013


Var 16 slitsomme, regnfulle, varme, sol, bading, glede, omsorg, tårer, latter, opplevelser og gleder. Det begynte ikke akkurat som jeg hadde tenkt, og disse to ukene ble litt vanskeligere enn jeg trodde. Likevel så koste jeg meg kjempemasse med gode venner, mye is og nye minner. Byturer, Jomfruland og brune snegler som viser seg i regnet. Liv og røre i teltet, seier på kampkveld (andre uka) og masse klemmer. Rotete, varm og trang sovesal hvor 40 ++ jenter delte en do og ett speil. Irritasjon, diskusjon og sinne. Akkurat sånn det skal være på leir. 

Hadde gledet meg enormt til å være gruppeleder og gleden ble ikke akkurat mindre da jeg fikk 7 flotte jenter helt alene på gruppe. Kjempestas for min del og det gikk så bra og jeg koste meg sånn sammen med disse jentene.
Andre uka hadde Mina og jeg gruppe sammen og igjen fikk jeg bli kjent med 6 koselige jenter. Litt anerledes og være leder sammen med noen, men synes det gikk kjempefint det og!

Nå er skolen begynt på igjen og jeg har startet på påbygg og er (tror) jeg er klar for et tøft år med mange prøver, nye fag, ny skole, nye lærere og en ny klasse. Ser fremover og dette kan bli et fint år.

2 drops

kristine

03.11.2013 kl.15:00

så bloggen din nå kristine og den er er utrolig fin <3 Å jeg koste meg så med deg å vi kunne ikke hatt en bedre leder enn deg <3 å utrolig glad det ble deg <3 Ble faktisk glad i deg <3 å savner deg så så masse <3

Kristine ✝

03.11.2013 kl.15:06

kristine: ååh, så koselig å høre! Ble glad i alle dere også, savner dere! Håper å se deg og de andre snart <3

Skriv ett nytt drops

hits