Inni hodet mitt

Dette bildet ble tatt på mitt mest lykkelige. Her var jeg så utrolig lykkelig at jeg tror jeg svevde over bakken, smilte hele tiden. Jeg hadde mitt livs øyeblikk. Når vi om hjem ble alt som før. Tomme blikk, tomme følelser og det tok slutt. Jeg endte med hjertesorg. Som jeg fortsatt har.

Er usikker hele tiden. Men har og blitt sterkere. Jeg tørr å gå med det jeg vil etter denne sommeren. Jeg gjorde noe som overrasket meg selv. Krysset en linje jeg ikke visste jeg hadde og er nå sterkere, men svakere. Jeg er alene, uten kjæresten min fordi det tok slutt. Det gjør vondt, men vet at det var for det beste. Gode venner, klemmer, hjerter og koselige meldinger. 

Dette året skal jeg fokusere på skole. Må kanskje legge jobben til side, for jeg vet hva jeg vil. Jeg skal bli lærer. Læreren jeg skal bli vet jeg hvordan skal være. Det eneste usikre er hvor jeg skal studere. Det står mellom Oslo og Trondheim. Det er enda en stund til jeg må søke, men jeg er så usikker. Det skal gå bra. Jeg skal klare og nå målene mine. Selv om dette året blir hardere enn de to andre på vgs, er jeg klar. Jeg tror jeg er klar. 

.-Hva er dine planer?

ett drops

melis

24.08.2013 kl.10:39

<3 du er sterk!

Skriv ett nytt drops

hits